Kunne du tænke dig en mail adresse på lunddahl.dk

April 29th, 2008

Jeg oprettede i sin tid domænet lunddahl for at få en mail adresse der er nem at huske, nemlig fornavn@efternavn.dk, og  det har min kone, mine unger og jeg selv haft meget glæde af. Enkelte i min egen familie har henvendt sig og også fået en  mail adresse på lunddahl.dk

Hvis du ønsker en mail adresse på lunddahl.dk, kan du skrive en mail til mig, så finder vi ud af det. Jeg vil dog gerne  have en form for dokumentation for at du heder Lunddahl til efternavn eller mellemnavn.

Det koster ikke ret meget at køre hjemmesiden, så servicen er gratis.

Teknisk foregår det ved at jeg opretter en såkaldt mail forward hos min web udbyder, alt mail der kommer til  ditvalgtenavn@lunddahl.dk vidresendes derfor straks til en mail adresse du har i forvejen og slettes herefter. Mange mail  programmer/services kan sættes op så modtageren ikke kan se at du i praksis sender fra en anden mail adresse.

Jeg kunne godt have valgt at lave “rigtige” mail bokse til alle, men teknisk ville det give mig muligheden for at kunne  læse din mail, og selv om det aldrig kunne falde mig ind, vil jeg helst være helt foruden muligheden.

Du må selv gætte min mail adresse når du skriver til mig, for poster jeg den her kommer der bare endnu flere spam mails i  min indbakke.

– Ulrik Lunddahl